Барилгын компанид: Ажилчдын биеийн халууныг үзэх Хувцас солих өрөөтэй байх Гараа угаах нөхцлийг бүрдүүлэх Спиртэн суурьтай гар ариутгагчийг ариун цэврийн өрөө, хоолны газарт байршуулах Ажилчдыг ээлжээр, цөөн тоогоор хооллох Шим тэжээлтэй хоол хүнсээр хангах Ажлын байр, хоолны газар, ажилчдын автобус, багаж төхөөрөмжийг сайтар цэвэрлэж халдваргүйжүүлэх 1л усанд 0,25мл белизна хийж шал, тавцан, сандал, хаалганы бариул зэрэг хатуу гадаргууг арчих Ажлын ачааллыг зохицуулах Бие засах газрыг тогтмол халдваргүйжүүлж цэвэрлэх Коронавируст халдвараас сэргийлэх зөвлөмжийг ил байршуулах Ажилчдад: Амны хаалт зүүх Нүүр, нүд, ам, хамартаа хүрэхгүй байх Бусадтай гар барихгүй, тэврэлдэхгүй байх Гараа савандаж угаах, спиртэн суурьтай гар ариутгагч авч явах Хүн хоорондын зай барих (хоол идэх, уулзах зэрэг бүх үед) Ажлын бээлий хэрэглэх Хэрэглэсэн амны хаалт, бээлийг ил задгай хаяхгүй байх Хувийн хамгаалах хэрэгслээ бусадтай солихгүй байх Агаар сэлгэлт байнга хийх Халуун бүлээн шингэн ойр ойрхон уух Тамхи, ус, хоол ундаа хувааж хэрэглэхгүй байх Сайн унтаж амрах